LED aydınlatma ve LED animasyon sistemleri üzerine 2001 yılından beri edinmiş olduğumuz yurtdışı ve yurtiçi tecrübelerimizle, 2005 yılında Bafa Elektronik ve Işık tasarımları San. Tic. Ltd. Şti. çatısı altında, zerolight markasını kurmuş bulunmaktayız. Yurtiçi ve yurtdışı birçok projede kendi ürünlerimizi uygulamanın gururunu yaşıyoruz. Şirketimizin kalite yönünden saygınlığı, uygulamış olduğumuz birçok proje ile kanıtlanmıştır.

İLKLER :

Şirketimiz:

2003 yılında dünyada ilk RGB Sequencer IR, Uzaktan kumandalı kontrol cihazlarını üreten firmalardandır.

Türkiye'de ilk olarak 2003 yılında Osram Dali Balastlarının uzaktan kumanda ile kontrolünü yaparak, RGB animasyon ve Flüoresan Dim sistemleri imalatını yapmıştır.

Türkiye'de ilk olarak 2004 yılında geniş açı mantar LED'leri (strawhat) tabelacılara tanıştırmıştır. 

Türkiye'de ilk yerli uzaktan kumandalı DMX verici ve DMX alıcı imalatlarını yapmıştır.

2006 yılında üretimini yapmış olduğu esnek şerit LED ile Türkiye'de ilklere imzasını atmıştır.

Türkiye'de 2006–2009 yılları arasında Amerikan CREE marka LED'lerin çözüm ortağı olmuştur.

Türkiye'de ilk olarak Piksel kontrollü RGB tabela LED imalatını yapmıştır. 2007 yılında ilk LED Fuarında ZEROLİGHT tabelasını sergilemiştir.

Türkiye'de ilk olarak DMX evrenlerinin/bölgelerinin birbiri ile haberleşmesini sağlayan yazılımları yapmıştır.

Türkiye'de ilk olarak 2007 yılında PowerLED Lens üretimini yapmış ve uygulamalarında kullanmıştır.

Şirketimiz, ARGE çalışmalarımız sonucunda gerek fiyat uygunluğu ve gerekse teknolojik yenililikleri gözeterek dünyanın çesitli ülkelerinden hammadde ithalatı yapmaktadır.

Şirketimiz, KOSGEB araştırma ve geliştirme projesi çerçevesinde "Akıllı Işık Sistemleri ile Dekoratif Aydınlatma ve Görüntü Projeksiyonu" adı altında sunduğu projesini başarıyla tamamlamıştır.

Ürünlerimizi üretirken, mekanik, optik, elektronik ve frekans konusunda özenli ve dikkatli çalışmalar yapmaktayız. Özellikle frekans konusunda insan beyin dalgalarının olumsuz etkilenmesini azaltmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Şirketimiz sosyal açıdan da bir çok sanatsal faaliyetlerde özel olarak ışık efekt yazılımları yazmış ve bununla ilgili ürünlerini üretip uygulamıştır.

Şirketimiz halen üretimini yapmakta olduğu standart ürünlerin yanı sıra, butik olarak özel projelere göre armatür tasarımı, özel elektronik tasarımlar ve özel yazılımlar imal etmeye devam etmektedir.

UYGULAMA VİDEOLARI